La 'Grada Jove' ha d'omplir el Pav-1 i portar la UESC cap a la victòria


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la UESC femenina

Imatge d'arxiu de la UESC femenina

Els conjunts masculí i femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) disputen aquest dissabte partits clau en la seva lluita per evitar del descens en el cas masculí i per assolir l'ascens en el femení. El club santcugatenc ha convocat la 'Grada Jove' perquè ompli el Pav-1 de la rambla del Celler i doni suport als seus conjunts. El sènior masculí juga contra el Riera de Cornellà, a partir de dos quarts de sis de la tarda, i el femení contra el Sant Jordi, a les set del vespre.

Davant la jornada decisiva pels equips masculí i femení sènior de la UESC, el club creu que el suport de l'afició serà clau per superar els rivals. El Pav-1 de la rambla del Celler és un recinte petit i és clau que la gent s'apropi per animar primer al sènior masculí contra el Riera de Cornellà en el primer partit de l'eliminatòria per evitar el descens i després continui animant el sènior femení en el darrer partit de lliga, en què es juga l'ascens contra el Sant Jordi.

El president de la UESC, Xavier Salvat, comenta la importància que ha de tenir el suport de la 'Grada Jove'.

Xavier Salvat

Recolzar els equips en els moments importants. La idea és que nens del club i de fora vinguin per animar l'equip i fer soroll.


Salvat creu en les possibilitats d'èxit dels dos equips en aquests dos partits. El conjunt femení necessita la victòria per ser segon i jugar les eliminatòries d'ascens a Primera Catalana. Però com el CN Terrassa B no pot pujar, el millor segon dels quatre grup de Segona Catalana ocuparà la seva plaça i ascendirà directament. Una derrota deixaria les noies de la UESC com a terceres i amb mínimes opcions d'ascens tot i disputar els play-offs com a tercers classificats.

Per la seva banda, el sènior masculí ha de començar l'eliminatòria amb una victòria per no jugar-se la permanència a la tornada a Cornellà. Xavier Salvat parla de les possibilitats de tots dos conjunts.

Xavier Salvat

La dinàmica del femení és molt bona però a un partit pot passar qualsevol cosa. El masculí està jugant bons partits ara i espero que continuïn així.



El primer partit serà el del sènior masculí de Pep Claret, dissabte a dos quarts de sis de la tarda. El conjunt femení de Leandro Nahmanovic jugarà en acabar aquest matx contra el Sant Jordi. Està previst que sigui cap a les set del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.