La UESC presenta una agenda d'activitats de set mesos per commemorar els seus 25 anys


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) celebrarà els seus 25 anys d'història amb una agenda d'actes entre maig i novembre que inclou jornades de valors, la 10a Diada del Bàsquet, un torneig de bàsquet de formació femení, un sopar d'aniversari del club i la 5a edició dels Premis Valors. A més, els vermell-i-negres presentaran un nou programa de la Fundació UESC dedicat a l'esport femení i engegaran la Grada Jove.

El club santcugatenc ha presentat l'agenda d'actes aquest dijous a l'Espai Carré. La UESC, que compleix 25 anys d'història, ha preparat un programa entre maig i novembre que segueix la seva línia centrada en els valors de l'esport. El president del club, Xavier Salvat, ha expressat la seva alegria per poder celebrar aquest aniversari.

Xavier Salvat

Estem molt contents d'haver arribat a aquesta fita. Tenim molt clar que l'esport és una eina formativa.




Per la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la tasca de formació de valors de la UESC i l'ha qualificat de pionera.

Mercè Conesa

Té molt valor que hagi estat al capdavant de l'esport santcugatenc durant tants anys i haver apostat pels valors.




A l'acte també hi ha estat present el psicòleg esportiu del CAR de Sant Cugat Pep Marí, que impartirà conferències en les jornades de la valors que prepara el club i que ha destacat la labor del club santcugatenc.

L'agenda d'actes dels 25 anys de la UESC començarà el 14 de maig amb la Grada Jove. El 17 de maig es farà la primera jornada de valors. El 4 de juny tindrà lloc la 10a Diada de Bàsquet, amb més de 600 jugadors, un acte del programa 'Tots Podem' i exhibicions de la secció de tennis taula del club. L'11 de juny hi haurà el torneig i fòrum de bàsquet de formació femení i el 17 de juny el sopar d'aniversari dels 25 anys i l'entrega de la 5a edició del Premis Valors. Després de les vacances d'estiu, el 17 de setembre es presentarà el nou programa de la Fundació UESC, 'Fem.Esport', dedicat a l'esport femení. Al dia següent es farà la presentació oficial dels equips per la nova temporada i al novembre hi haurà la cloenda de l'aniversari i una nova jornada de valors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.