La UESC es deixa remuntar i hi haurà tercer partit

La UESC ha deixat escapar el triomf

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) deixa escapar 19 punts d'avantatge i acaba perdent per la mínima (73-72) el segon partit de la fase de permanència a Primera Catalana a la pista del Riera de Cornellà. L'eliminatòria queda ara empatada i es decidirà el cap de setmana vinent en el tercer i definitiu partit al Pav-1 de la rambla del Celler.

La UESC ha estat superior en el tres primers quarts aconseguint bons parcials, amb un ritme molt contundent i dominant les diferents facetes del joc. Així el darrer període s'ha iniciat amb un avantatge de 19 punts pel conjunt santcugatenc que ha vist com els àrbitres han assenyalat una tècnica al vermell-i-negre Gio. Aquest fet ha trastocat el transcurs del partit i els santcugatencs han començat a fallar llançaments, amb moltes pèrdues no forcades, fruit també de la pressió del públic i del Riera de Cornellà a tota la pista. Els locals han remuntat i a falta d'un minut i mig pel final els àrbitres han tornat a assenyalar una tècnica a la UESC, en aquest cas a James Steele. Els locals han empatat el matx i després que el mateix James hagi anotat un tir lliure que li ha donat un punt d'avantatge als santcugatencs, en el següent atac el Riera de Cornellà ha fet una cistella que ha deixat el marcador final en 73 a 72 pels del Baix Llobregat.

L'entrenador de la UESC, Pep Claret, creu que els àrbitres no han estat encertats en els darrers minuts de partit.

Pep Claret

No són mals àrbitres però crec que no han estat encertats en els darrers cinc minuts. Han deixat que la violència anès a favor de l'equip infractor.

Ara l'eliminatòria queda empatada i el tercer i definitiu partit es jugarà el proper cap de setmana al pav-1 de la rambla del Celler.