Lluís Valero deixa de ser el tècnic del CB Mira-sol


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El CB Mira-sol tindrà un nou entrenador la temporada vinent. Lluís Valero no continuarà dirigint l'equip després d'un any en què els mirasolencs han perdut tots els partits de lliga disputats. L'adjunt a gerència del club, Quique Aranda, reconeix la gran tasca feta per Valero, però creu és moment de buscar un perfil de tècnic diferent.

Lluís Valero continuarà lligat al club l'any vinent entrenant un equip júnior, però deixa les funcions de tècnic del primer equip i coordinador. Després d'una temporada complicada a nivell de resultats, s'ha decidit rellevar-lo perquè assumeixi nous reptes que li siguin més engrescadors. L'adjunt a gerència del club, Quique Aranda, destaca la feina feta per Valero, però reconeix el desgast de perdre tots els partits. Són declaracions a Cugat.cat.

Quique Aranda

Ha fet una feina al·lucinant els últims cinc anys, però pensem que ha estat un any molt dur per tothom . Ara tindrà un any o dos per estar a més distància.




La temporada vinent, l'equip militarà a Tercera Catalana, divisió més adequada al nivell del Mira-sol. Aranda explica que l'objectiu és bàsicament 'jugar bé a bàsquet'.

Quique Aranda

El que volem sobretot és jugar bé. Tenir recursos i tenir cultura ofensiva i defensiva i competir a cada partit, que aquest any no hem pogut.






El club té previst lligar el futur entrenador a finals de mes per poder començar a treballar de cara a l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.