La UESC perd i descendeix a la Segona Catalana


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) cau (68-89) en el tercer i definitiu partit dels play-off de permanència a Primera Catalana contra el Riera de Cornellà i perd la categoria. Els santcugatencs no han pogut dominar el partit en cap moment i un dolent tercer periode ha decantat la balança en favor d'un Riera de Cornellà molt més encertat i que manté la categoria en detriment de la UESC.

Mal partit d'una UESC que ha sortit molt nerviosa a la pista i que ja en el primer quart ha vist com els del Baix Llobregat anotaven un parcial de (4-12) en els primers minuts. Els santcugatencs han reaccionat i han arribat al final del primer periode per sota en el marcador però ficats en el partit. El segon periode ha estat molt igualat i ha estat el tercer el que ha marcat el punt d'inflexió del partit. El Riera de Cornellà ha dominat el rebot ofensiu i ha estat molt encertat en atac, arribant al final del tercer quart quinze punts per sobre.

L'entrenador de la UESC, Pep Claret, creu que en el global de l'eliminatòria el Riera de Cornellà ha estat el just guanyador.

Pep Claret

Sóc bon esportista i si han passat és perquè són millors que nosaltres i s'ha de reconèixer.



Amb una UESC llençada a l'atac a la desesperada el Riera de Cornellà ha sabut administrar l'avantatge i fins i tot ampliar-ho per arribar al final del partit 21 punts per sobre (68-89) pels del Baix Llobregat. Una derrota que provoca el descens de categoria de la UESC que jugarà a Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.