La pluja no atura la Festa Major del CB Mira-sol


  • Comparteix:

El Club Bàsquet Mira-sol ha celebrat durant tot el cap de setmana la Festa Major del Bàsquet amb la participació d'uns 140 jugadors. Els participants han disputat partits en format 3x3, una jornada de 12 hores ininterrompudes de bàsquet amb concurs de triples entre els pares i diversos partits.

La Festa Major del Bàsquet del club mira-solenc s'ha desenvolupat en dos escenaris, a la seu del club i al pav-3 de la rambla del Celler. La presència de la pluja ha obligat a traspassar la jornada de diumenge al pav-3 on ha tingut lloc la 6a edició de les 12 hores de bàsquet. L'activitat ha consistit en diferents partits en format 3x3 i 5x5, un concurs de triples entre els pares a més d'una arrossada a l'hora de dinar pels participants i familiars. Durant la jornada de dissabte els participants de les categories cadet, júnior i sènior han disputat partits en format 3x3.

El director esportiu del CB Mira-sol, Quique Aranda, comenta la bona resposta de la gent vers aquestes activitats i quina és la filosofia del club mira-solenc.

Quique Aranda

Estem molt contents de la participació i la resposta de la gent. Nosaltrem volem proposar un bàsquet competitiu però sense oblidar la vessant social de club.



Durant els dos dies unes 250 persones entre participants i assistents s'han apropat a les diferents activitats organitzades pel CB Mira-sol per la Festa Major del Bàsquet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.