La UESC femenina ja coneix els rivals de Primera Catalana


  • Comparteix:

Imatge de l'ascens de la UESC

Imatge de l'ascens de la UESC

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat, recent ascendit a Primera Catalana, ja coneix els seus rivals en aquesta nova categoria. Malgrat el gran reforç que ha protagonitzat el conjunt de Leandro Nahmanovic, amb la incorporació de fins a cinc jugadores fins al moment, la temporada es planteja complicada atès la qualitat dels rivals, sobretot al tram inicial de la lliga.

Complicat inici el que protagonitzarà la Unió Esportiva Sant Cugat en el seu nou repte a Primera Catalana, categoria on militaran les vermell-i-negres per primera vegada a la seva història. A les jornades dos i quatre les santcugatenques es treuen de sobre els partits, a priori, més complicats de tota la temporada. Les jugadores de Leandro Nahmanovic visitaran les dues pistes dels equips que acaben de descendir de Copa Catalunya, el CN Terrassa i el Messer Tarragona 2017. A la pista egarenca ja hi van anar la temporada passada, tot i que va ser per jugar contra el segon equip del club.

En tot cas, les santcugatenques no són les úniques que lluitaran com a nouvingudes, les acompanyaran el CB Corbera i el CB Sant Just, també provinent de Segona Catalana. El debut de les vermell-i-negres serà a casa el quart dissabte de setembre contra el CB Lleida, que l'any passat va acabar dotzè classificat i va mantenir la categoria en una eliminatòria de permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.