La UESC presenta els seus equips i premia els valors


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) presentarà els seus 19 equips al Pavelló 3 de la Rambla del Celler aquest diumenge a les sis de la tarda. A més, l'entitat vermell-i-negra també donarà a conèixer els noms dels guardonats en la 5a edició dels Premis Valors.

Un total d'11 formacions masculines i vuit de femenines iniciaran la temporada vestides amb la samarreta vermell-i-negra de la UESC. La presentació de totes elles serà aquest diumenge a les sis de la tarda al Pavelló 3 de la Rambla del Celler. Entre les 19 formacions, dues menys que l'any passat, hi destaquen el sénior masculí, que demà debuta en la Copa Catalunya contra el Blanes després de tres anys de no ser-hi, i el sénior femení, que l'any passat va assolir l'ascens a Primera catalana. Ho explica el cap de comunicació de la UESC, Jordi Feixas.

Jordi Feixas

Ens estrenem amb l'ascens del sénior femení a 1a catalana i el debut del sénior mascuí a Copa Catalunya.


En la presentació, el club vol donar un reconeixement a tots aquells equips que, com el sénior femení, van fer un molt bon paper en les seves categories i a més, vol fer el seu particular homenatge als jugadors i tècnics que han tingut més presents els valors de l'esport durant la temporada passada.

Jordi Feixas

L'objectiu és reconèixer els valors que van lligats al nostre esport.


La 5ena edició del Premis Valors, donarà el toc més humà a la presentació de l'entitat vermell-i-negra que acabarà amb els parlaments del president del club, Valentí Feixas, i l'alcaldessa, Mercè Conesa



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.