La UESC femenina en té prou amb el primer quart per superar el Sama

La UESC ha aconseguit una victòria important

El conjunt femení de la UESC derrota el Sama (71-59) i suma la tercera victòria al grup 2 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres han encarrilat el triomf al primer quart, que ha finalitzat amb un marcador de 28-9.

Un inici fulgurant ha deixat el matx entre la UESC i el Sama vist per a sentència. Les santcugatenques han sortit molt concentrades i han aconseguit una avantatge que no han deixat escapar fins al 71-59 final. Amb aquest triomf l'equip aconsegueix un triomf que el permet allunyar-se de la zona baixa de Primera Catalana. El tècnic de la UESC. Leandro Nahmanovic, analitza el partit.

Leandro Nahmanovic

Hem acabat el primer quart 28-9 i ha marcat molt les diferències. Estem millorant molt la defensa.

La setmana vinent les santcugatenques juguen a la pista del Collblanc, cuer de la lliga.