Una victòria allunyaria la UESC de la part baixa de la classificació


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina visita aquest dissabte el Collblanc en la novena jornada del grup 2 de la Primera Catalana. Un triomf de les vermell-i-negres, que acumulen tres victòries i cinc derrotes, les allunyaria de la zona perillosa de la classificació.

Després de la victòria de la setmana passada contra el Sama, les santcugatenques volen continuar amb la dinàmica positiva davant el Collblanc, 14è a la classificació. Les barcelonines, que tenen un partit menys que la UESC, sumen un balanç de dues victòries i cinc derrotes. Per tant, una victòria de les santcugatenques obriria distàncies entre tots dos equips i s'allunyarien de la part baixa de la classificació. Tot i això, el tècnic de la Unió Esportiva Sant Cugat, Leandro Nahmanovic, no es refia del rival.

Leandro Nahmanovic

Serà un partit difícil. Tenen la jugadora més determinant en joc interior. Seguirem treballant com sempre i intentarem guanyar.





La UESC femenina visita la pista del Collblanc aquest dissabte a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.