La UESC cau a l'últim instant contra el Sant Josep en una festa de bàsquet

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) perd (73-74) contra el Sant Josep en el darrer instant en partit corresponent a la dotzena jornada del grup 1 de Copa Catalunya. Els santcugatencs han protagonitzat una gran remuntada de la mà de Jonel Palou. Després d'anar 18 punts per sota, Jordi Pons posava per davant els vermell-i-negres a falta de sis segons però el badaloní Darío ha fet un bàsquet al darrer segon i ha donat la victòria als visitants.

En els primers compassos els visitants han demostrat perquè són un dels ferms candidats a l'ascens. La UESC patia les baixes d'Èric Forné i l'absència de més jugadors interiors per poder fer rotacions, ja que la nova incorporació, Selver Dzigal, encara no ha pogut debutar per una infecció al colze. El Sant Josep ha agafat una renta màxima de 18 punts al tercer quart, i quan els santcugatencs semblaven derrotats ha arribat el festival Jonel Palou. El jugador vermell-i-negre ha fet 14 dels 21 punts només al darrer quart amb jugades per a tots els gustos, i els locals han remuntat els 18 punts per posar-se només dos per sota a manca de sis segons. El tècnic de la UESC, David Lizano, ha demanat un temps mort en què ha planejat una jugada de triple per Jordi Pons. El pivot local l'ha anotat i ha posat la primera avantatge de la UESC quan restaven tres segons, però el badaloní Darío Naharro, el puntal de l'ofensiva visitant, ha pogut penetrar en l'acció final del partit i ha donat la victòria al Sant Josep. L'entrenador de la UESC, David Lizano, ha destacat l'esperit dels seus jugadors.

David Lizano

Una vegada més hem tingut un esperit de superació i ens hem posat per davant, hem d'assimilar-ho.

Aquesta derrota allunya la UESC de les posicions capdavanteres de la taula. La jornada següent els santcugatencs visiten la pista d'un dels recent ascendits a la categoria, el CB Quart.