El Club Bàsquet Mira-sol agafa força


Temes relacionats

Imanol Arias dóna suport al Club Bàsquet Mira-sol (26/set/11)


  • Comparteix:

Aranda durant la seva ponència

Aranda durant la seva ponència

El Club Bàsquet Mira-sol està a prop de consolidar-se com a una opció a tenir en compte a l'hora de practicar esport a la ciutat, segons el seu president, Quique Aranda. L'entitat mirasolenca ha reunit gran part de la seva massa social aquest dimarts a la tarda a la Casa de Cultura per explicar el seu estat actual i exposar diversos projectes promoguts pels propis socis.

La creació de programes de tecnificació, cursos d'entrenadors i la posada en marxa de campus són les principals propostes que s'han debatut entre responsables i socis del Club Bàsquet Mira-sol. L'entitat pretén deixar de ser perifèrica per agafar una major centralitat a la ciutat, tant en la seva ubicació com en la seva rellevància social. En aquest sentit, el president del club, Quique Aranda, ha assegurat que volen parlar amb la UESC, amb qui mantenen una excel·lent relació, per arribar a acords que puguin beneficiar a ambdós clubs, malgrat la diferencia de nivell.

Quique Aranda

Pensem que estem davant d'una oportunitat per acabar de consolidar aquest projecte l'any vinent.




Durant l'acte s'ha desvetllat el segon 'amic' del Club Bàsquet Mira-sol, un personatge que fomenta el sentiment de pertinença al club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.