Pigem: 'És un partit trampa, però volem guanyar per marxar contents de vacances'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Bàsquet Mira-sol rep el Sant Pere aquest diumenge a les dotze del migdia amb la intenció de retrobar-se amb la victòria després de la derrota de la setmana passada. Els mirasolencs porten un balanç de sis victòries i sis derrotes i estan a mitja taula. El tècnic titlla de 'trampa' el partit contra el Sant Pere.

El Club Bàsquet Mira-sol té una oportunitat immillorable de sumar més partits guanyats que perduts. Amb el balanç de sis victòries i sis derrotes i classificats a mitja taula tenen l'oportunitat de tirar amunt. El rival és l'últim classificat amb un balanç de cap victòria i dotze derrotes. El tècnic del CB Mira-sol, Jordi Pigem, no es refia del cuer, però assegura que intentaran acabar l'any amb triomf.

Jordi Pigem

Serà una mica difícil perquè aquests partits a vegades són trampa. Intentarem no donar opcions al rival i acabar bé abans de vacances.





El partit entre el Club Bàsquet Mira-sol i el Sant Pere es disputa diumenge a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.