La UESC tanca l'any amb victòria

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) s'ha imposat a la pista del Quart (70-80) i finalitza l'any a la zona alta del grup 1 de Copa Catalunya. Un últim període molt complert ha permès als santcugatencs sumar la vuitena victòria de la temporada.

Malgrat anar per darrere en el marcador durant gran part del partit, la UESC ha jugat un bon últim quart per acabar guanyat de 10 punts. El bosnià Selver Dzigal ha debutat amb el conjunt vermell-i-negre i Eric Forné finalment també ha gaudit de minuts. Amb aquest triomf els santcugatencs es mantenen a la zona alta de la taula. El tècnic de l'equip, David Lizano, destaca la importància de marxar de vacances amb un triomf.