La UESC encara el repte a Copa Catalunya tot i les circumstàncies


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Després de 13 jornades i prop de tres mesos de competició, el conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat s'ha erigit com l'equip revelació del grup 1 de Copa Catalunya. Els santcugatencs, que van adquirir la plaça a l'inici de temporada mitjançant un canvi amb el Club Bàsquet Valls, inauguraven un projecte liderat per David Lizano i David Martín que es van fer càrrec de la direcció d'un grup que gravitava gran part del pes al voltant dels nouvinguts.

Noms amb qualitat com els d'Èric Forné i un fitxatge inestimable per experiència i categoria, el del pivot Jordi Pons, van donar cara a un equip amb tantes cares noves com jugadors de la temporada anterior. Ara bé, l'inici no podia ser més prometedor, i la UESC apallissava el Blanes a la primera jornada. David Lizano es mostrava satisfet i destacava el paper de Forné i Pons.

Ara bé, els santcugatencs han patit derrotes que els ha demostrat la realitat d'una categoria tant exigent. Tot i la col·laboració d'un reforç de darrera hora, Jonel Palou, les 13 primeres jornades no han pogut ser més accidentades. Kevin Puigbó, una de les peces clau en el joc interior, deia adéu a l'equip a principis de novembre i això, afegit a la baixa temporal de Manu Grosse i a les molèsties de Jordi Pons, deixava molt mermat la línia d'homes grans de la UESC. A més, l'anotador Èric Forné també ha tingut problemes a les darreres jornades. Això, tal i com afirma David Lizano, dóna un mèrit afegit al rendiment aconseguit fins ara.

Els santcugatencs arriben a l'aturada hivernal amb un balanç de 8 victòries i 5 derrotes, però, sobretot, amb l'etiqueta d'un dels equips a tenir en compte, a Copa Catalunya.

Reportatge UESC

Escolta el reportatge.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.