La Primera Catalana, un os dur de rossegar


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Complicat primer tram de temporada el que ha tingut el conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat. Després que l'any passat ascendís a la darrera jornada a Primera Catalana, per primera vegada a la història del club santcugatenc, les noies de Leandro Nahmanovic, tot i comptar amb reforços importants, no han sabut trobar el camí de la reguralitat i el triomf i acaben l'any 13enes, en posicions de promoció de descens.

El millor moment de la temporada per les vermell-i-negres el trobem a la primera jornada. La victòria contra el Lleida feia pensar en una temporada tranquila i donava llum a l'objectiu de la permanència. L'equip havia patit una sensible baixa com ho era la de Míriam Palacios, ara al cos tècnic, però havia incorporat quatre jugadores de gran nivell, tres provinents Copa Catalunya. Leandro Nahmanovic destacava les claus del bon rendiment de l'equip i donava èmfasi a la regularitat que necessitaria l'equip.

Tot i això, l'alegria va durar pocs dies al jove equip santcugatenc. Tres derrotes consecutives contra equips de la part alta de la taula alliçonaven la UESC sobre les dificultat de la nova categoria, i la segona victòria arribaria contra un rival directe, el Femení Cornellà. A les set següent jornades, registre preocupant: només una victòria per sis derrotes. Les vermell-i-negres tampoc han sabut trobar el seu ritme i el seu joc, però Nahmanovic assegura lluita fins al final.

Vacances per descansar, reflexionar i seguir lluitant per mantenir-se en una categoria de grandíssima exigència. Una tasca que, tal i com li hem sentit dir al tècnic santcugatenc, de ben segur que intentaran ell i les seves jugadores.


Repor Nadal Uesc Fem

Escolta el reportatge.












  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.