Tizón: 'Podem obrir la instal·lació de la rambla del Celler diumenge a la tarda i el CB Mira-sol es farà càrrec de les despeses'


Temes relacionats

Aranda (CB Mira-sol): 'Ens neguem a tornar a jugar a la pista de l'escola Catalunya' (19/feb/12)


  • Comparteix:

El regidor d'Esports, Xavier Tizón

El regidor d'Esports, Xavier Tizón

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, afirma a Cugat.cat que Ajuntament i el Club Bàsquet Mira-sol treballen per trobar una nova ubicació per als partits de l'entitat mirasolenca. Aquest trasllat arriba després que el club s'hagi negat a seguir jugant a l'Escola Catalunya pel perill que implica aquesta instal·lació, que va quedar pal·lès amb el fort cop que va patir un cadet del Palau de Plegamans i que va haver de ser hospitalitzat. L'opció més plausible passa per obrir els pavellons de la ZEM de la rambla del Celler diumenge a la tarda. Les despeses, això sí, anirien a càrrec de l'entitat mirasolenca.

El president del CB Mira-sol, Quique Aranda, anunciava diumenge a l''Esport en Marxa' de Cugat.cat que cap dels equips de l'entitat que presideix tornarà a jugar al gimnàs de l'escola Catalunya. Aquesta decisió, arran de l'accident al gimnàs de l'escola que va provocar l'hospitalització d'un cadet del Palau de Plegamans, ha provocat que Ajuntament i club treballin plegats per trobar solucions al problema. La primera proposta del club era fer una inversió en matèria de seguretat a la instal·lació on fins ara jugava el club mirasolenc, però des de l'Ajuntament s'ha descartat aquesta possibilitat atès el marc econòmic actual. Això implica la recerca de noves ubicacions, i la més factible són els pavellons de la ZEM de la rambla del Celler, tal com afirma el regidor d'Esports, Xavier Tizón.

Xavier Tizón

Nosaltres obrim la instal·lació de la rambla del Celler diumenges a la tarda, i ells es fan càrrec de la despesa.




Tizón ha afirmat que des de l'entitat que presideix Quique Aranda estan disposats a assumir aquest cost, pel que l'opció es col·loca en primera posició per ser la solució definitiva. No obstant això, les dues parts han d'arribar a l'acord definitiu durant aquesta setmana.

D'altra banda, el regidor d'Esports ha destacat que ha mantingut el contacte amb l'entrenador del noi hospitalizat i ha assegurat que el jugador es troba fora de perill i no ha tingut cap complicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.