El Malalts de Festa L'Hospitalet sua per endur-se la victòria de la pista de la UESC

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), cuer, cau (45-60) contra el tercer classificat, el Malalts de Festa L'Hospitalet. Tot i la diferència dels dos equips a la taula classificatòria, les hospitalenques han suat de valent per superar una UESC que s'ha posat la granota de treball i ha corregut durant els 40 minuts del partit. A partir d'ara, les de Raúl Lorenzo s'enfrontaran a les rivals directes per a la salvació.

Des del principi del partit ja s'ha advertit que les santcugatenques tindrien una actitud batalladora, sense deixar perdre una bola ni oblidar una línia de pressió. De fet, Lorenzo ha preparat una defensa pressionant a tota la pista que les seves jugadores han acomplert durant tot el matx. Ara bé, als primers compassos del partit les locals feien gala de qualitat i resolien des del tir exterior amb gran efectivitat. A més, el rebot era el punt dèbil de les locals, i el Malalts de Festa gaudia de segones i terceres opcions. A la vessant ofensiva la UESC no ha estat encertada, acabant la primera part amb només 20 punts per 36 del rival.

A la segona el guió del partit ha variat. La defensa local ha donat els seus fruits i l'efectivitat rival ha minvat, després d'uns minuts d'alta exigència física. Les vermell-i-negres han recuperat velocitat de pilota i han estat més incisives, trobant situacions millors per anotar i ajustant la punteria de cara a cistella. Un parcial de 14-2 en els primers minuts després de la represa ha fet que la UESC trepitgés els talons rivals durant gran tram de la segona part, però no culminava la remuntada. Aquesta situació ha desgastat unes santcugatenques que s'han vist poc a poc superades per una nova revifada d'encert visitant, que ha acabat posant la distància final de 15 punts. El tècnic de la UESC, Raúl Lorenzo, analitza el moment de l'equip després de la derrota.

Raúl Lorenzo

L'equip s'ha de trobar còmode, s'han començat a veure coses, cal agafar fluïdesa i llavors tot vindrà.

Amb aquesta derrota ja en són 12 de consecutives. Ara bé, la salvació passa pels següents partits. El dimarts que ve la UESC juga el partit aplaçat contra el penúltim, el Sant Just, i el dissabte vinent les de Lorenzo visiten la pista de l'avantpenúltim, el CB Sama.