La Unió Esportiva Sant Cugat supera la Universitat de Vic i es manté a la part alta


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) guanya (69-78) a la pista de la Universitat de Vic a la 25a jornada del grup 1 de Copa Catalunya. Els santcugatencs s'han sobreposat a un mal inici i han acabat guanyant de nou punts mantenint-se així a la part alta de la classificació.

L'equip santcugatenc ha sabut patir per endur-se una important victòria de la pista de la Universitat de Vic. Els vigatans han sortit molt forts i han portat el pes del joc i del marcador en els primers minuts. Però poc a poc els santcugatencs han anat entrant en el partit i retallant les diferències per donar la volta al marcador en el segon quart. Aquí és quan han començat els millors minuts de la UESC que ha arribat a tenir diferències de fins a 17 punts. Però els locals no s'han rendit i han maquillat el resultat deixant el marcador final en un 69 a 78 pels santcugatencs que aconsegueixen així la 15a victòria de la temporada.

El segon entrenador de la UESC, David Martín, destaca el fet d'haver guanyat en una pista complicada com la de la Universitat de Vic.

David Martín

Estem molt satisfets per haver guanyat contra un equip que es juga la vida. Hem fet un bon treball i la victòria és molt important.




La següent jornada els santcugatencs reben el Sant Adrià, equip de la part baixa de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.