El líder pot amb el CB Mira-sol masculí en un tercer quart magistral


  • Comparteix:

L'equip masculí del CB Mira-sol perd (54-78) contra el CN Terrassa B a la 25a jornada del grup 1 de Tercera Catalana. Els mirasolencs només han pogut aguantar el ritme del líder del grup en els dos primers quarts, però han vist com els egarencs han sentenciat el matx en el tercer quart fent un parcial de 12 a 25.

Els mirasolencs han vist com el CN Terrassa B els esborrava de la pista amb un gran tercer quart en el que han sentenciat un matx en què el CB Mira-sol no ha sabut mantenir el fort ritme imposat per als egarencs durant els 40 minuts. Als descans s'ha arribat amb un 30 a 39 a favor del CN Terrassa B.

En el tercer quart és quan els egarencs han sortit més endollats i han agafat una distància en el marcador aprofitant les segones opcions de llançament fruit del seu domini en el rebot. El darrer quart ha estat un tràmit i els visitants han ampliat l'avantatge aprofitant la baixada del ritme dels mirasolencs. Al final victòria per al CN Terrassa B per 24 punts de diferència.

El tècnic del CB Mira-sol, Jordi Pigem, analitza les claus de la derrota.

Jordi Pigem

Els equips de la part de dalt tenen un ritme constant i nosaltres no podem mantenir aquest ritme, i és quan ens guanyen.





La següent jornada els mirasolencs visiten la pista del CB Solsona, equip de la zona mitja de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.