Calendari d'infart per a les opcions de salvació del femení de la UESC


  • Comparteix:

Partits crucials per a la UESC

Partits crucials per a la UESC

Tram final de temporada d'infart per al conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC). Les santcugatenques, últimes, juguen en les set últimes jornades contra tres dels quatre rivals amb els quals es disputaran la salvació al grup 2 de Primera Catalana. Corbera, Sant Just, Barça i Sant Andreu seran els companys de viatge a la cua de la classificació en aquesta apassionant baralla per la permanència.

Després de 21 partits, la UESC n'ha guanyat dos i n'ha perdut 19. Això situa les santcugatenques últimes i en descens directe. L'altre equip que baixaria de forma directa en cas que acabés ara la competició seria el Corbera, penúltim. Sant Just, Barça i Sant Andreu es troben a les posicions 13, 12 i 11 respectivament, i jugarien una eliminatòria per mantenir la categoria. Mancant set partits per a les de Raúl Lorenzo, tenint en compte que tenen un partit ajornat contra el Collblanc Torrassa, la distància amb les zones de promoció, que treuria la UESC del descens directe, és de quatre victòries.

Si fem un cop d'ull al calendari destaca el fet que les vermell-i-negres s'hagin tret de sobre els enfrontaments contra els rivals més potents, com ho són el líder, Messer Tarragona, el segon, CB Prat, i el tercer, el CN Terrassa. Justament aquests són els propers tres rivals del penúltim, el Corbera, així que el calendari es presenta més favorable a les santcugatenques en aquest sentit. Ara bé, pel que fa els equips en posicions de promoció, que són els llocs als quals la UESC ha d'accedir, tenen unes darreres jornades més assequibes. L'únic matx destacat és el de la jornada 25 del Sant Andreu, que rebrà el líder. La resta dels rivals tant de Sant Andreu com de Sant Just i Barça són, a priori, menys complicats.

Ara bé, el que sí trobarem seran enfrontaments directes en aquestes darreres jornades. La UESC jugarà a la jornada 25 a la pista del Barça, a la 28 rebrà el Sant Andreu i a la darrera jornada s'enfrontaran els actuals últim i penúltim d'aquest ajustat grup 2 de Primera Catalana, és a dir, UESC i Corbera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.