La UESC passa per sobre del UB Sant Adrià

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) passa per sobre del UB Sant Adrià (87-55) i s'apropa a les posicions de la promoció d'ascens en aquest tram final de temporada del grup 1 de Copa Catalunya. Els santcugatencs no han donat cap opció als de Sant Adrià que, tot i tenir el veterà Ivan Corrales entre les seves files, han presentat la resistència més dèbil d'enguany al pav1 de la rambla del Celler.

Als primers compassos del matx ha estat l'UBSA el que ha imposat el seu ritme, lent, feixuc i desencertat de cara a cistella. Un desencert que s'ha semblat apropiar del joc local, tot i que a mesura que avançaven els minuts els de Lizano s'han anat retrobant amb la seva manera de ser. Èric Forné, jugant de base, ha pujat un esglaó el ritme del matx i ha avançat còmodament una UESC que ja no tornaria a patir. Els visitants seguien amb el seu joc irregular i poc fluïd, anàrquic en atac i tou en defensa. I això ho han pagat a la represa del descans, quan els santcugatencs han sortit com un vendaval amb un parcial de 9-0 i han acabat el període 20 punts per sobre, amb un bon joc en col·lectiu, tancant millor el rebot i encertats des de fora. A l'últim quart els visitants han abaixat els braços i el matx s'ha convertit en un monòleg vermell-i-negre, amb jugades espectaculars i distàncies pròximes als 40 punts de diferència.

David Lizano

Hem estat bé darrera, físicament estem força bé i ells en això no estan tan bé.

Ara bé, tot i la important victòria, un dels partits de la jornada allunya la UESC de la promoció per l'ascens. El vital i sorprenent triomf del Montgat a la pista del líder, el Platges de Mataró, per ni més ni menys que 28 punts, manté els santcugatencs en cinquena plaça.