El sènior femení de la Unió Esportiva Sant Cugat agafa aire amb la victòria davant el Collblanc


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El sènior femení de la Unió Esportiva Sant Cugat supera (46-39) el Collblanc en el partit pendent corresponent a la 24a jornada del grup 2 de Primera Catalana i s'anota la tercera victòria de la temporada. Amb aquest triomf, que suposa un respir per al conjunt santcugatenc, les de Raul Lorenzo se situen a tres victòries de les places de promoció a falta de cinc jornades perquè acabi la lliga.

La victòria de la UESC suposa un pas molt important per a l'equip santcugatenc que, en l'any del seu debut a la categoria, ha de lluitar fins l'últim partit per no perdre la plaça a Primera Catalana. Aquest dimarts la Unió Esportiva ha superat la primera prova de foc, davant un Collblanc de mitja taula, plantejant un partit lent que li ha donat bons resultats. Les vermell-i-negres han dominat des del principi el marcador aconseguint avantatges que han oscil·lat entre els dos i els 10 punts.
Només a pocs minuts del final les visitants han presentat oposició i han retallat distàncies fins arribar a posar-se a tres punts. Però la UESC ha fet un últim esforç i ha aconseguit que la victòria es quedi a casa. L'ajudant tècnic de la UESC, Andrea Martínez, analitza la importància d'aquest triomf.


Andrea Martínez

Ens dóna molta esperança i sobretot un cop d'energia que és el que necessitàvem.


Després d'aquest partit, la Unió Esportiva Sant Cugat continua en última posició, a tres victòries de les places de promoció per la permanència. El pròxim compromís per a l'equip santcugatenc serà aquest diumenge a casa davant el Nemser Tarragona, sisé classificat amb 13 victòries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.