La UESC perd, però es jugarà evitar el descens directe a una última jornada d'infart


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) segueix somiant amb la permanència, tot i perdre la penúltima jornada contra el Roser (54-33). La derrota del CB Corbera a casa contra el CB Sant Just fa que la UESC es jugui evitar el descens directe en una transcendental última jornada, en què les santcugatenques, últimes, s'enfrontaran a casa contra el corberenques, penúltimes.

Després de mesos mirant els altres rivals i fent números per calcular les possibilitats de permanència, la UESC arriba a l'última jornada depenent de sí mateixa per optar a l'eliminatòria de salvació i evitar així el bitllet directe a Segona Catalana. Les de Lorenzo han arribat a aquest punt, sorprenentment, amb una derrota. I és que tot i caure contra el Roser i arribar a la jornada final amb cinc victòries, el CB Corbera no va fer els deures, va caure a casa contra el CB Sant Just i visitarà el pav1 de la rambla del Celler a la definitiva última jornada amb sis victòries, una més de la UESC. En aquest grup 2 de Primera Catalana, el cuer és el que descendeix. Les santcugatenques han ocupat aquesta posició durant gran part de la temporada, i la podrien abandonar a la jornada final si guanyen les corberenques de més de 5 punts enduent-se així el bàsquet average, tenint en compte el resultat de l'anada (39-44).

Pel que fa el partit contra el Roser, les vermell-i-negres han fet una bona primera part, però en la segona s'han desinflat sobretot en el rebot defensiu, oferint segones i terceres opcions a les barcelonines. A més, les de Lorenzo no han estat encertades als tirs interiors tot i triangular bones opcions i circular bé la pilota. L'ajudant tècnic de la UESC, Andrea Martínez, analitza el matx.

Andrea Martínez

Moltes faltes, moltes mans, hem aguantat el ritme però a la segona hem comès moltes errades.


Després d'una temporada complicada i en la qual la salvació s'ha vist en moltes fases com un somni impossible, la UESC depèn de sí mateixa per seguir un any més a Primera Catalana. Tot es decidirà dissabte que ve al pav1 de la rambla del Celler. Si venç el CB Corbera per més de 5 punts, l'equip vermell-i-negre jugarà una fase de permanència per mantenir la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.