El CB Mirasol femení ensopega contra el Joventut BBC i perd l'opció de pujar a la taula


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Bàsquet Mira-sol femení perd a casa en el partit ajornat contra el Joventut BBC (38-65) del grup 5 de Tercera Catalana. Amb aquest resultat, les taronges continuen desenes sense cap possibilitat d'escalar posicions a la classificació.

El Joventut ha començat dominant i ha mantingut la tònica gairebé durant tot el partit. Les badalonines, segones a la taula, necessitaven la victòria si volien continuar tenint opcions per a classificar-se per a la fase d'ascens. Durant el primer quart, la diferència entre els dos conjunts ha estat de poc més de set punts, però al segon quart s'ha ampliat. Les mirasolenques han estat desencertades en el tir cosa que ha aprofitat el rival per ampliar la diferència. Semblava que el partit estava sentenciat quan les taronges han revifat i han arribat a estar a prop de l'igualada. Ja en l'últim quart, el Joventut ha pres les regnes del partit i ha acabat guanyant-lo.

La jugadora mirasolenca, Claudia Castro, creu que si l'equip hagués pressionat més el rival, podria haver guanyat el matx.

Claudia Clastro

Hem pogut aguantar el partit. Elles han estat superiors però si haguessim pressionat més, les podíem haver guanyat.





El partit entre mirasolenques i badalonines havia estat ajornat. El que estava fixat al calendari per aquest cap de setmana contra el Minguella no es jugarà. La Federació l'ha suspès perquè coincidia en lloc i hora amb el del Joventut BBC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.