La UESC femenina ha de guanyar el Corbera per més de cinc punts per no baixar a Segona Catalana


  • Comparteix:

La UESC femenina afronta el partit més decisiu de la temporada

La UESC femenina afronta el partit més decisiu de la temporada

L'equip femení de la UESC afronta aquest dissabte a partir de les set de la tarda el partit més decisiu de la temporada davant el Corbera. Les santcugatenques, cueres, reben el Corbera, penúltimes, i han de guanyar per més de cinc punts per jugar la promoció de permanència. Tot el que no sigui aconseguir aquesta diferència de punts condemnaria les vermell-i-negres al descens de categoria.

Cara o creu. La UESC es juga la temporada en un únic partit en què hi haurà en joc el descens de categoria. Les santcugatenques han de guanyar per més de cinc punts de diferència el Corbera i, d'aquesta manera, s'assegurarien jugar la promoció de permanència. En el partit d'anada les vermell-i-negres van caure derrotades (44-39). La campanya dels dos equips ha estat marcada per la situació a la taula on han passat pràcticament tota la temporada a la part baixa. La UESC ha guanyat cinc partits i el Corbera, sis. L'ajudant tècnic de l'UESC, Andrea Martínez, reconeix que tant si guanyen com no, la valoració de la temporada haurà estat positiva.

Andrea Martínez

El treball fet a final de temporada ha estat espectacular. Hem treballat molt dur i ha estat un any molt complicat.




El matx entre la UESC i el Corbera serà dissabte a les set de la tarda al pav-1 de la rambla del Celler amb el descens en joc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.