Les goteres al pav1 de la rambla del Celler ajornen el partit del cadet 3 de la UESC


Temes relacionats

Pep Claret debuta amb victòria (12/mar/11)

Partits suspesos per les goteres (29/mar/09)


  • Comparteix:

El pav1 de la rambla del Celler amb cubells per a les gotes

El pav1 de la rambla del Celler amb cubells per a les gotes

La intensa pluja de diumenge va provocar l'aparició de goteres al pav1 de la rambla del Celler, que van fer impossible la disputa del partit entre el cadet 3 de la UESC contra el Sant Josep de Girona. El problema de goteres ha provocat en més d'una ocasió que els equips vermell-i-negres hagin hagut de posposar els seus compromisos davant el risc que comporta practicar el bàsquet en una pista amb bassals. Fonts municipals han afirmat a Cugat.cat que l'Ajuntament, conscient del problema, està treballant per solucionar-ho. En aquesta ocasió l'àrea d'Esports va oferir la possibilitat de jugar al pav 3 però l'equip va preferir ajornar el matx.

La Unió Esportiva Sant Cugat va tornar a patir les conseqüències de la pluja en el pavelló que utilitza com a pista local, el pav1 de la rambla del Celler. El partit que correspon a la primera eliminatòria de la fase final del Campionat Cadet de primer any i que enfronta UESC i Sant Josep de Girona es jugarà aquest divendres davant la impossibilitat de fer-ho diumenge al matí, ja que les goteres van malmetre la pista i jugar-hi comportava un alt risc de relliscar i poder lesionar-se. Tot i així, l'Ajuntament va oferir la possibilitat de jugar al pav 3, però l'equip va preferir ajornar el partit. No obstant això, aquesta no és la primera ocasió en què els partits a la pista de la UESC s'han d'ajornar. De fet, el segon cap de setmana de març de l'any passat el sènior de l'entitat vermell-i-negra, llavors dirigit per Pep Riera, jugava el seu matx a l'escola Europa pel mateix motiu. Dos any abans, a finals del mateix mes del 2009, era el sènior femení l'equip que ajornava el seu matx. Xavier Salvat, llavors president del club, reconeixia en aquell moment els problemes a la instal·lació.

Xavier Salvat

És un problema recurrent que tenim des de fa temps. Pensàvem que estava arreglat, però és evident que no.



Fonts municipals han reconegut a aquest mitjà ser conscients d'aquesta irregularitat, i que el consistori santcugatenc té la intenció i està treballant per solucionar-ho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.