L'11a Diada del bàsquet omplirà la ZEM de la rambla del Celler aquest dissabte


  • Comparteix:

El bàsquet serà el protagonista

El bàsquet serà el protagonista

L'11a Diada del bàsquet que se celebra aquest dissabte a la ZEM de la rambla del Celler aplegarà uns 300 nens i nenes de 3r a 6è de primària de la ciutat. L'acte, organitzat per l'Ajuntament conjuntament amb la UESC i el CB Mira-sol, servirà perquè tota la gent vinculada al bàsquet tanqui la temporada amb una gran festa esportiva.

Prop de 300 nens i nenes de 3r a 6à de primària que participen als Jocs Esportius en Edat Escolar i tots els practicants de bàsquet vinculats a les escoles o entitats del municipi tenen una cita amb el bàsquet durant tot aquest dissabte. Pel matí, la jornada consistirà en partits i activitats en els tres pavellons de la rambla del Celler, mentre que a la tarda serà el torn dels equips federats de la UESC.

Aquesta activitat, que començarà a les nou del matí i finalitzarà a les nou de la nit, forma part de l'11a Festa de l'Esport que organitza la Disputació arreu del territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.