Aranda (CB Mira-sol): 'Donem per fet que l'any vinent compartirem la ZEM de la rambla del Celler amb la UESC'


  • Comparteix:

Quique Aranda, durant un reportatge de Cugat tv

Quique Aranda, durant un reportatge de Cugat tv

El president del Club Bàsquet Mira-sol, Quique Aranda, assegura en una entrevista a Cugat.cat que la temporada vinent els equips de l'entitat des de cadet fins a sènior utilitzaran les instal·lacions de la ZEM de la rambla del Celler de manera conjunta amb la UESC. Això provocarà que les categories més petites dels dos clubs entrenin en d'altres equipaments com l'escola Catalunya o el pavelló de Can Llobet. A més, Aranda valora la temporada com a 'positiva i agitada' i es marca com a objectiu per a l'any que ve consolidar el projecte de club, millorar el joc i augmentar la presència en la vida social de la ciutat.

Els dos clubs de bàsquet de la ciutat, UESC i CB Mira-sol, treballen plegats en diferents projectes que afecten l'àrea esportiva i mantenen una col·laboració cordial i puntual. En aquest sentit, totes dues entitats podrien presentar una proposta conjunta a l'Ajuntament per tal de compartir les instal·lacions de la rambla del Celler per aquells equips que van des de la categoria cadet fins a sènior, segons Aranda. Aquest fet comportaria que els conjunts més petits de tots dos clubs hagin de traslladar els entrenaments a d'altres pavellons com el de Can Llobet o l'escola Catalunya. Precisament, aquestes dues instal·lacions no estan adaptades per a la pràctica del bàsquet competitiu i l'entitat mirasolenca va haver de lamentar aquesta temporada un greu accident d'un jugador visitant menor d'edat, que va precipitar la seva negativa a tornar a jugar en aquest equipament. El president del CB Mira-sol, Quique Aranda, explica que el motiu del canvi és la seguretat dels jugadors i l'ús racional de les instal·lacions.

Quique Aranda

Partim de la base que així ens ho han fet saber des de l'Ajuntament i ens posarem d'acord amb la UESC. Volem compartir les instal·lacions de manera coherent i segura.




Aranda ha repassat també la resta de l'actualitat de l'entitat i ha assegurat que valoren les opcions d'entrar a formar part de la Coordinadora d'Entitats Esportives. D'altra banda, ha titllat la temporada de profitosa i 'convulsa', per la greu lesió d'un jugador rival. Per acabar, ha analitzat els projectes de futur de l'entitat, que se centren en una major implicació a la ciutat i la consolidació del club.

Quique Aranda

El nostre projecte és consolidar la nostra estructura, que la gent jugui millor a bàsquet i participar més de la vida de la ciutat.



El primer equip de l'entitat ha finalitzat la temporada en 6a posició a Tercera Catalana, mentre que el primer any d'existència del sènior femení s'ha saldat amb una meritòria permanència a la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.