El sopar del 25è aniversari de la UESC aplegarà unes 200 persones


  • Comparteix:

Alguns dels ex presidents també assistiran a l'acte

Alguns dels ex presidents també assistiran a l'acte

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) tanca els actes de celebració del 25è aniversari del club amb un sopar aquest dissabte on assistiran poc menys de 200 persones. Durant la nit es farà entrega de nombrosos premis a jugadors i entrenadors però també a entitats i persones relacionades amb l'entitat.

Entre les persones que commemoraran el 25è aniversari de l'entitat a QGat Hotel, hi destaquen personalitats com l'alcaldessa, Mercè Consea, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, el director del Centre d'Alt Rendiment (CAR), Joan Fontseré, el president del Joventut de Badalona, Jordi Villacampa, el vocal de la Federació Catalana de Bàsquet Àngel Rubio i alguns dels ex presidents del club. Durant la nit es faran entrega de diversos premis com a reconeixement a la trajectòria d'alguns jugadors, entrenadors o persones vinculades a l'entitat. A més, es farà el sorteig d'un lot de productes entre els assistents i es presentarà el vídeo dels 25 anys de la UESC. El president del club, Valentí Feixas, reconeix que la participació a l'acte és tot un èxit.

Valentí Feixas

El fet d'arribar gairebé a les 200 persones és molt positiu. El club ha fet un esforç per estar tots junts i poder tancar els actes del 25è aniversari.





El club encara accepta inscripcions tot i que Feixas reconeix que no volen allunyar-se de la xifra que ja s'ha aconseguit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.