La UESC busca la tercera victòria consecutiva de la pretemporada


  • Comparteix:

El Cerdanyola, tercer rival de la UESC en aquesta pretemporada

El Cerdanyola, tercer rival de la UESC en aquesta pretemporada

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) rep el Cerdanyola, de Primera Catalana, en el tercer amistós de pretemporada. Després de dues victòries davant el Montgat i el Martorell, els vermell-i-negres volen continuar amb la bona ratxa per encarar amb confiança l'inici de temporada a Copa Catalunya. El partit entre la UESC i el Cerdanyola es juga aquest dimecres a partir de dos quarts de nou del vespre al pav1 de la rambla del Celler.

Arriba el tercer partit per a la UESC en aquesta pretemporada davant el Cerdanyola. A priori, els cerdanyolencs són el rival més assequible per als santcugatencs ja que milita a Primera Catalana, una categoria per sota de Copa Catalunya, competició on juga la UESC. A més, els de David Lizano han demostrat un bon moment de forma, ja que sumen dues victòries en dos partits contra dos conjunts de la seva categoria. Els santcugatencs van guanyar (80-79) de forma ajustada davant el Montgat i en el segon matx van passar per sobre del Martorell (102-75).

El partit entre la UESC i el Cerdanyola es disputa aquest dimecres a dos quarts de nou del vespre al pav1 de la rambla del Celler. Després d'aquest partit, els santcugatencs jugaran dos amistosos més. Dissabte contra el Grup Barna i dimarts s'enfrontaran al Barberà, tots dos conjunts de Copa Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.