L'equip sub 21 del Club Bàsquet Mira-sol jugarà al grup 1 de Preferent


  • Comparteix:

El CB Mira-sol sub 21 debutarà a casa davant el Catòlic de Badalona

El CB Mira-sol sub 21 debutarà a casa davant el Catòlic de Badalona

El conjunt masculí sub 21 del Club Bàsquet Mira-sol, de nova creació, debutarà a Preferent, màxima categoria del bàsquet català, diumenge de la setmana vinent rebent el Catòlic Badalona al pav-1 de la rambla del Celler. L'equip, entrenat per Jordi Bargalló, ha aconeguit jugar en aquesta divisió després de superar el Corbera a la fase prèvia.

L'estrena del conjunt sub 21 del Club Bàsquet Mira-sol a Preferent ja té data, rival i hora. Els mirasolencs jugaran al grup 1 i debutaran al pav-1 de la rambla del Celler diumenge de la setmana vinent a dos quarts de sis de la tarda contra el Catòlic Badalona. Els taronges encaren aquesta competició amb moltes ganes segons el tècnic de l'equip, Jordi Bargalló. Bargalló destaca que l'objectiu és formar jugadors i gaudir de la categoria. Un equip molt jove i que ha superat una eliminatòria davant el Corbera per accedir a Preferent.

Jordi Bargalló

Volem que els jugadors millorin i no tenim cap aspiració de classificació.


Els mirasolencs també tancaran la lliga com a locals rebent el Tiana l'11 de maig. Un equip creat aquesta temporada i que jugarà a la màxima categoria del bàsquet català sub 21.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.