Valentí Feixas, president de la UESC, ha presentat l'equip i el nou conjunt tècnic


  • Comparteix:

La plantilla del sènior femení i el nou equip tècnic durant la presentació

La plantilla del sènior femení i el nou equip tècnic durant la presentació

La UESC ha presentat aquest dissabte el seu primer equip femení de cara la present temporada. L'acte, oficiat pel president del club, Valentí Freixas, ha tingut lloc al pav 2 de la rambla del Celler i ha servit per conèixer les línies mestre del projecte que, enguany, encapçala el tècnic Enrique Rodríguez. Tant el nou entrenador com les jugadores han remarcat el treball, l'esforç i la il·lusió com a vehicles per aquesta temporada, sense marcar-se cap objectiu però amb ambició.

La UESC ha presentat aquest dissabte la plantilla i el nou equip tècnic de l'equip femení, que enguany competeix a Segona Catalana. L'acte ha comptat amb la presència del president del club, Valentí Freixas, el nou director tècnic del club, Jorge Dorado, i el nou tècnic del sènior femení, Enrique Rodríguez. Rodríguez afirma que un dels principals objectius de l'equip és treballar dur als entrenaments perquè el nivell d'exigència no sigui tan alt durant els partits.

Enrique Rodríguez

La nostra fita és treballar dur. Hem d'intentar que el nostre nivell durant la setmana sigui més exigent que durant els partits.


El nou tècnic vol posar la seva empremta a l'equip fent servir un mètode de treball en què les jugadores mostrin les seves qualitats al mateix temps que puguin progressar tècnicament. La capitana del sènior femení, Miriam Palacios, afirma que l'objectiu principal de l'equip és recuperar la il·lusió i les ganes de jugar que es tenien a principis de la darrera temporada.

Miriam Palacios

Després de la darrera temporada, l'objectiu principal és recuperar la il·lusió i les ganes de jugar.


Les jugadores es mostren i ambicioses i, tot i que volen anar progressant mica en mica, també volen treballar per poder ascendir i jugar a Primera Catalana. La presentació s'ha arrodonit amb el partit amistós que ha disputat l'equip contra el Martinenc. El diumenge vinent es farà la presentació de tots els equips de la UESC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.