La UESC comença la temporada a casa contra l'Arenys Bàsquet


  • Comparteix:

El pav1 viurà l'estrena de la UESC

El pav1 viurà l'estrena de la UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) inicia la temporada regular aquest diumenge a un quart de vuit del vespre a casa contra l'Arenys Bàsquet. L'equip de David Lizano ha fet una bona pretemporada enfrontant-se a rivals directes de la mateixa categoria i contra equips com el Regal Barça B. Les noves incorporacions esperen servir per donar un salt de qualitat a l'equip.

La pretemporada santcugatenca s'ha tancat amb un balanç favorable de victòries i un bon joc en gairebé tots els partits disputats. Enguany els santcugatencs encaren la segona temporada a Copa Catalunya i després del bon paper la temporada passada, el conjunt vermell-i-negre ha deixat de ser una sorpresa i haurà de sobreposar-se al fet que els rivals ja el coneixen.

L'estrena serà a casa contra l'Arenys Bàsquet, conjunt que la passada temporada jugava a la lliga EBA. Els santcugatencs, que han canviat diverses peces aquesta temporada, arriben a aquest primer partit després d'una pretemporada en què han jugat sis partits dels quals han guanyat quatre. El tècnic santcugatenc, David Lizano, creu en el potencial del seu equip i en el seu esperit que tants partits els van fer guanyar la temporada passada.

David Lizano

Espero que competim i tinguem gana de victòries. Confio que no haguem perdut aquest esperit i l'ànima de competir de la passada temporada.


El matx es juga aquest diumenge a un quart de vuit del vespre al pav1 de la rambla del Celler. Abans tindrà lloc la presentació dels diferents equips de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.