La UESant Cugat femenina comença el camí per Segona Catalana


  • Comparteix:

Imatge del partit de pretemporada contra el Martinenc

Imatge del partit de pretemporada contra el Martinenc

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) inicia la temporada al grup 4 de Segona Catalana contra el Lliçà d'Amunt, partit que serà l'estrena oficial del nou tècnic, Enrique Rodríguez. Les santcugatenques han dut a terme una pretemporada en què no han disputat cap matx contra un conjunt de la seva categoria, ja que han acumulat tres derrotes contra equips de Copa Catalunya i Primera Catalana i una victòria contra el Les Franqueses, de Tercera. La plantilla vermell-i-negra arriba amb alguns dubtes en peces importants com Míriam Palacios, Elena Bueno i Ana Matas, tocades físicament.

Després de la seva primera participació la passada temporada a la segona màxima categoria del bàsquet català femení, la Primera Catalana, la UESC retorna a Segona Catalana amb humilitat i amb la premisa de treballar partit a partit. De fet, aquesta ha estat la principal màxima utilitzada pel seu nou entrenador, Enrique Rodríguez, que debutarà a la banqueta santcugatenca en partit oficial contra un Lliçà d'Amunt que va acabar en 12a posició a la mateixa Segona Catalana l'any passat. Un primer partit que Rodríguez afronta amb il·lusió i amb l'avantatge de jugar a casa, però conscient de les limitacions de la seva plantilla, sobretot a nivell físic.

Enrique Rodríguez

Intentar fer un bon partit, el factor pista és important i treure partit dels minuts de les jugadores lesionades.


L'equip vermell-i-negre ha tingut una pretemporada molt irregular pel que fa a disponibilitat de treball, per motius laborals i per motius merament físics. De fet, a aquest partit hi ha tres jugadores que arriben minvades, sobretot perquè es tracta de retorns després de temporades sense competir. La primera és àmpliament reconeguda al club, ni més ni menys que Míriam Palacios, una de les jugadores que va dur l'equip a Primera Catalana, i que després d'un any d'absència torna a competir. Ara bé, Rodríguez vol regular els minuts i retorns d'una jugadora amb problemes físics. Els altres dos casos són Elena Bueno i Ana Matas, que reprenen la seva activitat al bàsquet després de dos anys. Bueno arrossega molèsties al turmell i Matas a l'esquena. Sigui com sigui, Rodríguez aposta per acoblar les peces de l'equip i anar jornada a jornada.

Enrique Rodríguez

Hem de mirar partit a partit, veure com funcionem i posar un gra de sorra cada dia per crèixer. La idea de pujar és una mica esbojarrada a dia d'avui.


El matx arriba després que la UESC hagi tingut un balanç de tres derrotes i una victòria a pretemporada. El debut al grup 4 de Segona Catalana, UESC-Arenys d'Amunt, al pav 1 de la rambla del Celler a un quart de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.