La Unió Esportiva Sant Cugat guanya fàcilment al debut d'Enrique Rodríguez


  • Comparteix:

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) comença de forma immillorable el seu camí a Segona Catalana. En el debut oficial a la banqueta d'Enrique Rodríguez, les santcugatenques han passat per sobre del Lliçà d'Amunt (76-33) i han mostrat una defensa molt sòlida i un atac efectiu, amb un excel·lent moviment de pilota i un gran acoblament entre les noves incorporacions i les jugadores de la temporada passada.

Debut somniat d'Enrique Rodríguez com a tècnic de la Unió Esportiva Sant Cugat a la primera jornada del grup 4 de Segona Catalana. Tot i uns primers instants de certs dubtes, les vermell-i-negres han adquirit ràpidament la iniciativa, sobretot des d'una defensa zonal però incisiva alhora, amb un alt nivell d'intensitat, que s'ha vist traduït també en efectivitat en atac. Elena Bueno ha estat la primera en avisar, i l'equip en conjunt ha començat a rutllar amb uns engranatges molt ben coordinats, bones combinacions de pilota i un joc de portes enrere efectiu. Ara bé, la clau seguia passant per la defensa, faceta en què les locals ofegaven les visitants. La diferència al final del primer quart era ja de 13 punts, i tot i que el Lliçà intentava sobreviure des del tir exterior, la UESC no es conformava i seguia ampliant distàncies de la mà de l'experiència i la qualitat. El pav 1 agraïa el retorn de Míriam Palacios, que es combinava bé amb una altra nova incorporació com Anna Matas i amb una molt encertada Elena Bueno. A la mitja part, el partit ja estava trencat (45-17) i la segona meitat ha estat de tràmit. Anna Vulart i Aleyda Llobet s'afegien a la festa amb protagonisme en atac, i les visitants han abaixat els braços i han estat espectadores d'un joc local fluid i espectacular, arribant a la diferència final dels 43 punts. El nou tècnic de la UESC, Enrique Rodríguez, destaca la rotació de jugadores que ha pogut fer durant el partit.

Enrique Rodríguez

Buscàvem una competitivitat potent, hem sortit amb tota la força que teníem, i ens ha dut a un parcial brutal amb una defensa tremenda.


Aquesta victòria serveix per estrenar categoria de la millor forma possible. No obstant això, el rival d'aquesta jornada lluitarà, molt probablement, per no ser entre les posicions baixes de la taula. Així doncs, l'autèntic test de nivell per a la UESC serà la setmana que ve, a la segona jornada, en què visitaran la pista del reforçat CE Sant Nicolau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.