Triomf en el primer partit de temporada del CB Mira-sol 'A' femení


  • Comparteix:

El CB Mira-sol vol seguir creixent

El CB Mira-sol vol seguir creixent

El CB Mira-sol femení 'A' inicia el curs al grup 7 de Tercera Catalana amb victòria (53-46) contra el Can Parellada tot i ser encara una plantilla en construcció. Malgrat la intensitat del rival, les mirasolenques han imposat la seva qualitat i han arribat a estar 14 punts per sobre. El tècnic de l'equip, Arnau Brunet, ha destacat la necessitat d'acabar d'acoplar totes les peces d'un equip amb moltes novetats.

Només sis són les jugadores que han continuat formant part del primer equip femení del CB Mira-sol, fet que comporta un procés d'adaptació en una plantilla amb moltes cares noves. Mentre l'equip s'acaba de conjuntar, la temporada ha començat d'una forma molt positiva. Victòria ajustada però amb detalls de qualitat. Les mirasolenques han arribat a tenir una renda de 14 punts abans del descans, i tot i la irregularitat del seu joc, han mostrat el nivell que poden arribar a tenir. Al final, victòria treballada amb distàncies d'entre sis i nou punts que mai han perdut. El tècnic del CB Mira-sol, Arnau Brunet,

Arnau Brunet

La nota positiva ve del bon joc, que aquest equip pot donar molt, esperem estar lluitant per pujar.


Aquesta victòria situa l'equip mirasolenc a les posicions capdavanteres de la taula. La setmana que ve el conjunt d'Arnau Brunet visitarà la pista del Bàsquet Femení Cornellà 'C', que ha començat la temporada amb una contundent derrota a la pista del CB Les Franqueses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.