La Unió Esportiva Sant Cugat rep el CB Quart, tots dos invictes


  • Comparteix:

Imatge de la plantilla de la UESC d'aquesta temporada

Imatge de la plantilla de la UESC d'aquesta temporada

La Unió Esportiva Sant Cugat disputa aquest dissabte un duel d'alçada contra el CB Quart. Els dos equips arriben a la cita amb dues victòries en les mateixes jornades, i amb el cartell de ser conjunts candidats a les posicions altes de la taula. Els santcugatencs han vençut Arenys i Blanes, mentre que els quartencs han passat per sobre de Mataró i també han vençut l'Arenys. Entre les dues plantilles hi ha tres dels deu millors anotadors de la categoria en aquestes dues primeres jornades, Roger Dam i Èric Forné per la UESC i Àlex Herrera per el CB Quart.

S'havien de guanyar les dues primeres jornades per cites com la d'aquest cap de setmana, i els deures s'han fet. La UESC jugarà contra un dels conjunts amb els quals, si es té una previsió lògica per potencial i plantilla, es jugarà les garrofes a la part de dalt de la classificació. Els santcugatencs s'han reforçat amb jugadors importants de Copa Catalunya i EBA, i estan donant un rendiment excel·lent aquests dos primers enfrontaments. Ara bé, els del Gironès no es queden curts. Martí Serra i Jordi Bataller, del CB Sant Josep de Girona a Lliga EBA i amb alguns partits amb el primer equip d'Adecco LEB Or, i Edu Jiménez ,de l'Andorra de l'Adecco LEB Plata, són els tres reforços de luxe a un equip que està tenint un referent de casa aquestes primeres jornades. Àlex Herrera, aler-pivot del CB Quart, és el segon millor jugador en valoració global de la competició amb 32 de mitjana, de la mateixa manera que se situa quart d'anotació amb 24 punts. Ara bé, els vermell-i-negres també tenen les seves armes. Roger Dam ha fet un inici dolç i ha anotat, de mitjana, 24 punts en les dues jornades. A diferència del CB Quart, Dam té acompanyament en la figura d'Èric Forné, que no només és novè en el rànquing de punts, amb 19 per partit, sinó que és quart en assistències i lidera el de faltes rebudes. En qualsevol cas, les estadístiques existeixen per trencar-les, i el que compta és el joc. De fet, tal com afirma el tècnic de la UESC, David Lizano, el joc dels quartencs és incòmode per al seu equip.

David Lizano

És un equip que no ens va bé el seu estil de joc, amb tres jugadors petits, amb un ritme frenètic de joc i molt incòmode per a nosaltres.


A més, la UESC no té Roger Dam en les millors condicions, ja que ha estat malalt durant la setmana. Oriol Bernadí també arriba tocat a l'enfrontament, corresponent a la tercera jornada del grup 2 de Copa Catalunya i que es durà a terme aquest dissabte a un quart de vuit del vespre al pav 1 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.