Una Unió Esportiva Sant Cugat molt sòlida venç el reforçat CB Quart


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat supera (69-59) el CB Quart en un partit molt seriós dels santcugatencs, corresponent a la tercera jornada del grup 2 de Copa Catalunya. Els de David Lizano han neutralitzat el perill visitant, els tres jugadors exteriors fitxats de Lliga EBA, a través d'una bona defensa individual, i han basat el seu poder ofensiu en la línia interior i en un inspirat Èric Forné.

L'inici del matx ja ha marcat com es repartirien els papers del partit. Els santcugatencs abocaven el seu potencial a la línia interior, amb un poderós Jordi Pons ben acompanyat de Sergio Clemente i Gufiré de Peray. De la seva banda, els visitants no treien avantatge de la seva aposta, una tripleta exterior formada per tres jugadors procedents de Lliga EBA: Edu Jiménez, Jordi Batallé i Martí Serra. Durant el primer quart s'han vist els dos tipus de joc, però al segon els santcugatencs han dut a terme una defensa intensa i efectiva que ha bloquejat les principals armes quartenques. Amb un parcial d'escàndol al segon període (24-5), fruit d'un regular joc d'homes interiors i de la inspiració d'un actiu Èric Forné, els de Lizano han remuntat vuit punts per acabar anant al descans 13 per sobre. Al tercer quart el joc ha estat de ràfegues i cap conjunt ha mostrat regularitat en la vessant ofensiva, però la distància no s'ha reduit i la UESC ha fet un principi de darrer quart efectiu, amb un joc molt sòlid que l'ha dut a una màxima diferència de 16 punts. Ara bé, els santcugatencs no han pogut trencar el matx del tot però sí han aguantat les distàncies per acabar enduent-se una victòria de prestigi. El tècnic de la UESC, David Lizano, valora la seriositat del seu equip, sobretot, en defensa.

David Lizano

Hem fet un segon quart extraordinari defensivament, ha estat la clau de tenir la seguretat de tenir el partit dominat.


Amb aquesta victòria la UESC deixa enrere un dels rivals en el lideratge. Els santcugatencs tenen ara tres victòries en tres jornades, mentre que el CB Quart suma la seva primera derrota i es queda amb dos triomfs. Aquest és el primer matx de la sèrie d'enfrontaments que durà els santcugatencs a lluitar contra els millors. El següent, a la pista del Montgat en la presentació del club maresmenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.