La Unió Esportiva Sant Cugat supera el CE Sant Nicolau a domicili


  • Comparteix:

La UESC femenina suma la segona victòria de la temporada

La UESC femenina suma la segona victòria de la temporada

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) venç (60-61) el reforçat CE Sant Nicolau en un final ajustat. Les d'Enrique Rodríguez han fet un partit molt seriós a la pista d'un dels conjunts que millor s'han reforçat aquesta temporada. De fet, la UESC podria haver tingut un final de partit plàcid, però no ha pogut rematar el matx i la victòria ha acabat caient del bàndol santcugatenc en les situacions finals.

Després del gran inici de temporada a casa contra el Lliçà d'Amunt, en què la UESC va superar el seu rival per més de 40 punts, el partit d'aquesta jornada representava un autèntic examen per a les santcugatenques. I les d'Enrique Rodríguez l'han aprovat i amb nota. El matx ha començat amb possessions llargues ben defensades per la UESC, però les locals tiraven d'ofici i trobaven bones opcions per anotar. El tècnic santcugatenc ha proposat defenses alternatives, amb opcions de zona, i això ha igualat el marcador arribant al descans amb les vermell-i-negres només dos punts per sota (24-22). A la represa el bon joc en estàtic de la UESC ha donat més control del matx a les santcugatenques, que a falta de vuit minuts dominaven el marcador per 11 punts. Ara bé, una falta tècnica en contra ha provocat un parcial de 7-0 a favor del CE Sant Nicolau, que ha aprofitat la circumstància per posar-se un punt per davant al tram final del matx (46-45). Una recta final que l'han protagonitzat faltes personals, situacions embolicades i molts tirs lliures. Al moment de la veritat, però, han tornat a sorgir dos referents com Anna Vulart i Míriam Palacios per anotar dos bàsquets clau per endur-se el matx. Tot i la importància de la victòria, el tècnic de la UESC, Enrique Rodríguez, lamenta no haver pogut fer una rotació de jugadores més àmplia.

Enrique Rodríguez

Hi ha hagut poca rotació, algunes jugadores que han jugat més minuts del que m'agradaria, això no és el que volem.


Aquesta victòria afiança les santcugatenques al lideratge del grup 4 de Segona Catalana amb dues victòries en dues jornades. A la següent jornada la UESC torna al pav 1 de la rambla del Celler per rebre el Lima Horta B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.