Cara i creu per als sèniors del Club Bàsquet Mira-sol


  • Comparteix:

Equip femení del Club Bàsquet Mira-sol

Equip femení del Club Bàsquet Mira-sol

El primer equip masculí del Club Bàsquest Mira-sol cau derrotat (60-71) davant el Ciutat Vella B i suma la segona derrota de la temporada després de tres jornades de competició al grup 4 de Tercera Catalana. En canvi, l'equip femení suma la segona victòria (29-43) a la pista del Cornellà a la segona jornada al grup 7 de Tercera Catalana.

L'equip masculí del CB Mira-sol suma un balanç d'una victòria i dues derrotes després de la darrera desfeta (60-71) d'aquesta jornada davant el Ciutat Vella. L'equip de Jordi Pigem no ha pogut superar un rival directe com és el Ciutat Vella B. Els barcelonins, després d'aquest triomf, sumen un balanç de dos triomfs i una desfeta. Els taronges són novens i visitaran dissabte la pista del Ramon Llull, sisè classificat. De la seva banda, l'equip femení continua invicte després de dues jornades gràcies a la victòria aconseguida a la pista del Cornellà (29-43). Les mirasolenques sumen dos triomfs i són segones. Les taronges rebran diumenge el Tecla Sala, cuer del grup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.