El CB Mira-sol realça la imatge de club familiar a la presentació del nou curs


  • Comparteix:

El CB Mira-sol s'ha presentat en societat

El CB Mira-sol s'ha presentat en societat

El Club Bàsquet Mira-sol ha presentat aquest divendres les plantilles que enguany vestiran la samarreta taronja del club enmig d'un clima familiar. Tant el president de l'entitat, Quique Aranda, com el regidor d'Esports, Xavier Tizón, han assisit a l'acte i han destacat els valors, l'ètica i la disciplina que s'ensenya al club.



La família del CB Mira-sol s'ha reunit aquest divendres al pav 1 de la rambla del Celler per presentar els seus 13 conjunts de cara a la temporada actual. Els 162 jugadors de l'entitat han desfilat pel parquet presentats pels seus entrenadors. El president del club taronja, Quique Aranda, destaca la cultura del treball i dels valors que s'inculquen des dels més petits fins als primers equips de l'entitat.

Quique Aranda

Tenim la sensació que estem fent bé les coses, la gent està venint a jugar al Mira-sol, i tenim la sensació que és fruit de com estem fent les coses.


Després de l'acte de presentació i dels parlaments del president, Quique Aranda, i del regidor d'Esports, Xavier Tizón, el club ha volgut presentar un nou membre de la familia del CB Mira-sol. El fill de Joan Moret, jugador del primer equip mirasolenc, i de Mireia Negre, exjugadora del primer sénior femení de l'entitat, ha sortit a la pista als braços de la seva mare, una estampa que ha posat de manifest el perfil d'entitat que és el CB Mira-sol, un club familiar. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, destaca l'essència del club taronja.

Xavier Tizón

El CB Mira-sol va nèixer com una entitat social dins un barri, i la família en què s'ha convertit ara és espectacular.


Una vegada presentades les plantilles, el club espera complir els objectius esportius, sempre amb l'intenció principal de formar persones i fer caliu familiar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.