La Unió Esportiva Sant Cugat manté el lideratge i fa un set de set en triomfs


  • Comparteix:

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) fa un primer quart de llibre per endur-se la setena victòria en set partits en el grup 4 de Segona Catalana. L'equip santcugatenc ha fet un autèntic festival contra un dels rivals directes a la classificació, l'Escola del Carme, passant per sobre de l'equip sabadellenc (74-40) i reafirmant la seva candidatura a estar al capdavant de la classificació.

Set de set. Ratxa extraordinària de la Unió Esportiva Sant Cugat femenina en un inici de temporada per emmarcar, corroborat en una primera de tres jornades molt complicades per a la UESC. Escola del Carme arribava al pav 1 com a tercer classificat i amb el repte de posar a prova el feu santcugatenc. La UESC rebia el primer test important de la temporada, i l'ha resolt amb matrícula, fent el millor primer quart de la temporada. Des d'una defensa angoixant, els primers minuts han mostrat tot el potencial ofensiu vermell-i-negre, amb un joc veloç, directe quan era necessari i, per sobre de tot, efectiu de forma insòlita. De fet, el primer quart ja mostrava una distància d'escàndol (27-4), amb una Elena Bueno molt encertada liderant l'ofensiva local. Només als primers minuts del segon quart les sabadellenques han pogut fer efectiva la defensa de pressió a tota la pista, i també han començat a executar amb efectivitat des de la línia de tres. Això ha igualat una mica el partit, mantenint les distàncies al voltant dels 20 punts, i a la segona part ha estat el torn de Maite Cuesta, que ha anotat fins a quatre triples i ha completat un molt bon partit, acompanyada d'una Anna Vulart també molt incisiva.

En el tercer quart el joc ha passat a ser una mica més travat, i el tram final del matx ha servit per veure dues cares noves. La primera, la de la junior Íngrid Monclús, i la segona, la de Berta Tixis, que ha tornat després d'una llarga lesió. El tècnic de la UESC, Enrique Rodríguez, destaca el excel·lent primer quart.

Enrique Rodríguez

Hem estat quasi bé perfectes al primer quart, fallant tirs però en dinàmica i en actitud. L'encert que hem tingut avui no l'hem tingut en cap altre partit.


Aquest partit referma la Unió Esportiva Sant Cugat en el lideratge del grup 4 de Segona Catalana, amb un ple de victòries en set jornades. Les dues properes jornades mantenen la dificultat tenint en compte la classificació. El Roser B, setè classificat però amb una pista molt intensa, rep les santcugatenques el cap de setmana que ve, mentre que a la següent la UESC rebrà l'altre conjunt invicte a aquestes alçades, Font Castellana.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.