La UESC vol mantenir el millor començament de lliga en més de 10 anys


  • Comparteix:

La UESC va passar per sobre de l'Escola del Carme

La UESC va passar per sobre de l'Escola del Carme

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) vol seguir fent història i mantenir el millor inici de competició en més d'una dècada a la pista del Roser B, jugant el segon partit del seu particular 'Tourmalet'. L'equip santcugatenc acumula set victòries en set partits, i el d'aquest cap de setmana és un dels desplaçaments més complicats que tindran les d'Enrique Rodríguez al llarg de la temporada. El matx que pot allargar el rècord de la UESC es jugarà aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda.

Després de set jornades, les dades asseguren que la UESC femenina és, fins a dia d'avui, la millor en més de deu anys de bàsquet santcugatenc. Les d'Enrique Rodríguez han encadenat una ratxa en les primeres jornades que en les darreres 11 temporades no ha pogut aconseguir, si bé encara es troba a tres partits del rècord de victòries consecutives. De fet, trobem dues ratxes de triomfs més llargues durant aquests 11 darrers anys. El rècord el tenim molt a prop. A la temporada 2010/11, ara en fa dues, la de l'ascens a Primera Catalana, l'equip llavors dirigit per Leandro Nahmanovic va acumular ni més ni menys que 10 victòries en les últimes deu jornades, una fita que va dur la UESC a la categoria més alta en la qual havia estat mai. Ara bé, dues abans, a la 2008/09, el conjunt santcugatenc va estar vuit enfrontaments seguit sense conèixer la victòria.

Per això, Enrique Rodríguez i les seves noies podrien igualar aquest segon registre aquest cap de setmana. Ara bé, el repte no serà fàcil, i és que les vermell-i-negres faran el segon 'port' del seu particular 'Tourmalet'. El Roser B no passa pel seu millor moment. Setenes, amb quatre victòries i tres derrotes, han vençut en tots els partits que han disputat com a local. Enrique Rodríguez avisa d'aquest perill.

Enrique Rodríguez

Roser té una pista molt complicada, factors climatològics, equip gran, cal dur el partit al nostre terreny.


El matx pot allargar la ratxa de la UESC, igualar el segon millor registre en 11 anys i mantenir la seva condició d'imbatibilitat. A més, l'altre líder i equip que encara no ha perdut, Font Castellana, visita la pista de l'Escola del Carme, que tot i caure de forma contundent al pav 1 de la rambla del Celler segueix sent un dels referents de la categoria.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.