CB Mira-sol - CB Les Franqueses, duel d'alçada a Tercera Catalana femenina


  • Comparteix:

El CB Mira-sol pretén seguir invicte

El CB Mira-sol pretén seguir invicte

El CB Mira-sol femení disputa aquest cap de setmana el partit més important des de principi de temporada. Les noies d'Arnau Brunet, únic conjunt invicte en el grup 7 de Tercera Catalana, visiten un dels equips que poden fer trontollar el seu domini a la competició. El CB Les Franqueses suma quatre victòries i una derrota, i fins la jornada passada compartia la condició d'imbatibilitat amb les mirasolenques. El partit, aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre.

Després de cinc enfrontaments sense oposició, el CB Mira-sol femení es desplaça fins a una de les pistes més complicades del grup 7 de Tercera Catalana femenina. El CB Les Franqueses ha donat motius per erigir-se com un dels conjunts a tenir en compte per estar a les posicions capdaventeres de la taula al final de la competició. De fet, fins la passada jornada comptava els seus partits per victòries, i només el CBF Cerdanyola va poder tallar la ratxa victoriosa de les vallesanes.

El CB Mira-sol, de la seva banda, acumula victòries sobre Can Perallada, Femení Cornellà C, Tecla Sala, Sant Josep Obrer i AE Badalonès. Ara bé, el moment en què arriben tots dos conjunts és ben diferent. Si les franquesines venen de caure per primera vegada, les mirasolenques tenen una incògnita en la seva forma. Les d'Arnau Brunet van descansar la setmana passada, motiu pel qual poden estar més fresques que les seves rivals, tot i que també podrien acusar menys ritme pel fet d'estar a l'inici de competició. Aquest dissabte a dos quarts de nou en sortiran de dubtes, amb un matx que es disputa al Pavelló Poliesportiu Municipal de Les Franqueses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.