El bàsquet serà el protagonista de la primera Jornada Multiesport


  • Comparteix:

El bàsquet sempre és protagonista del curs multiesport / Font:Teampartners

El bàsquet sempre és protagonista del curs multiesport / Font:Teampartners

El curs Multiesport torna aquest dissabte des de les deu del matí fins les dotze del migdia amb el bàsquet com a gran protagonista. La jornada, organitzada per l'Ajuntament a través de l'OMET, tindrà lloc al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix i està dedicada a nens i nenes de 2n i 3r de primària.

Un any més, i ja en van sis, torna el curs Multiesport per tal d'iniciar el nens i nenes en el món de la competició esportiva. La jornada consistirà en una competició en format lligueta entre les diferents escoles que participen a l’activitat. Tots els assistents rebran en acabar un adhesiu perquè puguin anar completant el diploma de participació al curs. Les següents jornades els protagonistes seran el voleibol, l'handbol, el futbol sala i el rugbi.

Les escoles participants en aquesta activitat, amb 110 inscrits, són el Catalunya, el Joan Maragall, L’Olivera, el Pins del Vallès, el Turó de Can Mates, el Santa Isabel, el Collserola, La Floresta, el Centre Obert, el Pureza de Maria i el Gerbert d’Orlhac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.