UESC femenina i Font Castellana, invictes, es juguen la primera plaça


  • Comparteix:

Anna Vulart i les seves companyes volen mantenir la bona tònica mostrada aquest tram inicial de curs

Anna Vulart i les seves companyes volen mantenir la bona tònica mostrada aquest tram inicial de curs

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) es juga el lideratge i mantenir el millor inici de competició en més d'una dècada contra l'altre equip invicte de la competició, el Font Castellana. Les santcugatenques reben un conjunt que, com elles, acumulen vuit victòries en vuit partits, i hauran de suar de valent si no volen patir tant com a la passada jornada, quan van vèncer a l'últim segon a la pista del Roser B. El matx entre santcugatenques i barcelonines, aquest dissabte a un quart de vuit de la tarda al pav 1 de la rambla del Celler.

El millor inici en més de deu anys de la UESC femenina vol evitar la seva data de caducitat aquest dissabte, justament contra un altre equip que està tenint una trajectòria impol·luta. Enrique Rodríguez és conscient de la transcendència del partit d'aquest cap de setmana, motiu pel qual ha centrat el treball d'aquesta setmana en els retocs tàctics que necessita l'equip per un partit així, i no ha fet especial incidència en l'aspecte motivacional, que corre per si sol entre les jugadores atesa la importància del matx. Pel que fa al rival, es tracta d'un conjunt amb una clara referent interior, una pivot alta i contundent que s'apropa al 1'90 metres, així com una bona rotació en la posició d'aler pivot. A més, en la línia exterior les barcelonines disposen d'una escolta que finalitza molt bé, i sobretot una base que marca el ritme del partit amb precisió, esquerrana, amb molta qualitat tècnica. Així doncs, el tècnic de la UESC, Enrique Rodríguez, aposta per jugar de tu a tu i explica que el treball d'aquesta setmana ha estat minuciós.

Enrique Rodríguez

Treball de bisturí, què hem de canviar i a on, i a nivell de motivació que no se sobrealimentin. Intentarem que sigui de cara a cara.


El matx determinarà qui es manté en el lideratge i qui passa a ocupar el segon lloc. L'enfrontament, aquest dissabte a un quart de vuit del vespre al pav 1 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.