La Unió Esportiva Sant Cugat ha de reaccionar també fora de casa


  • Comparteix:

La UESC es trobarà vells coneguts

La UESC es trobarà vells coneguts

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) necessita seguir demostrant que la derrota a la pista del CB Salt va ser un accident i per fer-ho ha de creure's la seva superioritat com a segon classificat a la pista del CB Mollet B, setè del grup 2 de Copa Catalunya. Els de David Lizano es retrobaran amb cares conegudes, com les de Pau Reina, Gerard Bas o Selver Dzigal, jugadors de la UESC la temporada passada. El partit, aquest dissabte a tres quarts de vuit al Pavelló Municipal Plana Lledó.

La ferida oberta fa dues jornades a la pista del CB Salt va començar a cicatritzar la passada setmana a casa amb la victòria sobre El Masnou. Una UESC adormida va reaccionar i es va sobreposar en un partit que va dur una bona notícia, el bon rendiment de Guiu Vilanova, el nou base vermell-i-negre. Ara toca refer-se lluny del pav 1 de la rambla del Celler, contra un conjunt amb un fort component emocional. I és que fins a tres jugadors que la passada campanya competien amb la UESC es troben ara entre les files molletanes. L'aler Gerard Bas, el pivot Selver Dzigal i el base Pau Reina formen part del segon conjunt més anotador de la categoria, i que tenen com a company el màxim realitzador del grup 2 de Copa Catalunya, una altra incorporació estival del CB Mollet B. Francesc Pascal, amb 19,89 punts per partit, lidera una ofensiva que sembla que ja s'ha engranat, tenint en compte que es tracta d'una plantilla de nova creació. De fet, el tècnic de l'equip santcugatenc, David Lizano, assegura que el partit serà complicat.

David Lizano

El Mollet B ha fet bons resultats, configuren un molt bon equip. Jo li tinc molta por al partit de demà.


La UESC, de la seva banda, té en la línia interior la principal baixa. El pivot Sergio Clemente, que es podria haver lesionat de gravetat per una mala caiguda en l'anterior partit, en tindrà per un mes després que les proves hagin descartat un trencament. Malgrat una mala ratxa que va passar a inici de temporada, el CB Mollet B es troba a la part tranquil·la de la classificació, amb quatre victòries i cinc derrotes, i posarà a prova una UESC que vol minimitzar la diferència amb el líder i equip que es troba a sobre seu, el CB Quart, que de la seva banda té un compromís assequible a casa contra el CB Blanes. Els de David Lizano jugaran al Pavelló Municipal Plana Lledó aquest dissabte a tres quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.