La UESC masculina perd de 15 punts a la pista del Mollet B


  • Comparteix:

La UESC ha caigut derrotada a la pista del Mollet B

La UESC ha caigut derrotada a la pista del Mollet B

L'equip masculí de la UESC perd (84-69) a la pista del Mollet B a la desena jornada del grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs han caigut per una diferència de 15 punts i sumen la tercera derrota de la temporada, en un partit en què la UESC ha dominat en el primer quart però després d'ha vist superat i ha arribat a estar 18 punts per darrere. Els santcugatencs sumen ara set triomfs i tres derrotes en deu jornades al grup 2 de Copa Catalunya.

La UESC no ha tingut sort en un partit en què hi havia molts retorns. Pau Reina, Gerard Bas i Selver Dzigal, de la seva banda, tornaven a veure les cares dels seus antics companys, i Jordi Pons o Roger Dam visitaven una pista en què havien jugat com a local durant molt anys. Al primer quart els de David Lizano aconseguien imprimir un bon ritme al matx, però el CB Mollet B ha trobat la clau del matx, ha aconseguit posar-se per davant i ha obert una escletxa que s'ha ampliat, en algunes ocasions, fins als 18 punts. La UESC no ha pogut redreçar al situació i ha acabat caient per 15 punts.

Aquesta derrota manté l'equip vermell-i-negre a la segona posició però l'Arenys Bàsquet ja l'iguala el balanç, amb set victòries i tres derrotes. La UESC intentarà refer-se d'aquesta ensopegada rebent la jornada que ve el Baricentro Barberà, que està tenint un dur inici de competició tot i comptar amb un exsantcugatenc entre les seves files que s'està erigint com un dels jugadors més en forma del grup 2 de Copa Catalunya, sisè en la classificació del rànquing de valoració amb 18,78 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.