El CB Mira-sol masculí cau davant el colíder, el Nou Badia, en un mal últim quart

Imatge d'arxiu del CB Mira-sol

El Club Bàsquet Mira-sol masculí perd (81-55) davant el Nou Badia a la jornada 11 del grup 4 de Tercera Catalana després que els mirasolencs hagin aguantat el ritme del colíder més de la meitat del partit. Els locals però, han agafat un marge de vuit punts al final del tercer quart i el CB Mira-sol s'ha enfonsat en l'últim i definitiu per acabar amb una derrota contundent que no reflecteix el nivell de tots dos equips.

El Club Bàsquet Mira-sol arribava amb les baixes d'Edu Ortega i Oscar Coll i la ja coneguda de José Galvet per afrontar el partit davant del colíder. Tot i les absències, els mirasolencs han plantat cara des de l'inici del partit i s'han mantingut amb desavantatges curts fent sentir incòmode el Nou Badia fins al descans. A l'inici del tercer quart la dinàmica ha continuat igual, fins que una tècnica dels visitants i un triple posterior ha posat un desavantatge de vuit punts per als mirasolencs. A l'inici de l'últim període l'inici demolidor dels locals ha provocat que el CB Mira-sol baixés els braços i el marcador final fos de 81 a 55.

El tècnic del CB Mira-sol, Jordi Pigem, lamenta que el seu equip s'hagi enfonsat a l'inici de l'últim quart.

Jordi Pigem

Ens hem anat del partit, hem baixat el cap i hem aguantat com hem pogut . Som dèbils mentalment i molt tous físicament i ens ensorrem amb facilitat.

La setmana vinent els mirasolencs reben la UE Barberà B.